Без милост са пръстите,
протегнати за допир…
Безнадежден е шепотът.
Косите ми, флиртуващи с дъха ти –
безумната игра на нереалност.
Отмалява въздухът.
Усещане за истинност.
******
На капчици радост се стичат
последните глътки взаимност.
© Долорес Все права защищены