Dec 29, 2009, 3:54 PM

* * * 

  Poetry » Other
479 0 4

Без милост са пръстите,

протегнати за допир…

Безнадежден е шепотът.

Косите ми, флиртуващи с дъха ти –

безумната игра на нереалност.

Отмалява въздухът.

Усещане за истинност.

 

******

На капчици радост се стичат

последните глътки взаимност.

© Долорес All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??