18 сент. 2011 г., 22:48

*** 

  Поэзия » Любовная
682 0 5

Тази игра на думи:

дребни монети,

разпилени по тротоара -

прегорели слънца.

Есенни дъждове

пазят спомени

за влюбено лято.

Въздухът още тежи

от солен дъжд

и мокри стъпки

по пясъка...

© Цветана Качерилска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??