17 дек. 2008 г., 08:03

* * * 

  Поэзия
552 0 0

Бяла, бяла красота,

мъжка нежност с тъга.

Забрави те отново твоята съдба.

Всичко ти ще даваш

за залък любов.

За спомен горчив,

от болки пропит,

за да почустваш, че си жив.

 

Ще бродиш като скитник в нощта.

Одърпаното ти сърце страда,

че било е обичано и младо,

а сега е толкова само!

 

Пътува душата ти 

на стоп в река от спомени.

Но всеки е фалшив

и няма кой да те стопли,

нали, любов?

© Боряна Ганчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??