Бяла, бяла красота,
мъжка нежност с тъга.
Забрави те отново твоята съдба.
Всичко ти ще даваш
за залък любов.
За спомен горчив,
от болки пропит,
за да почустваш, че си жив.
Ще бродиш като скитник в нощта.
Одърпаното ти сърце страда,
че било е обичано и младо,
а сега е толкова само!
Пътува душата ти
на стоп в река от спомени.
Но всеки е фалшив
и няма кой да те стопли,
нали, любов?
© Боряна Ганчева Всички права запазени