31 июл. 2012 г., 11:58

* * * 

  Поэзия
421 0 0

                   Звезди

     Звездите ярки като лъч греят,

     птичи песни се пеят,

     децата щастливи се смеят,

     те под купола на радостта живеят,

     дъха на безгрижието сътворяват, 

     благословени от съдбата си остават,

     аз към духовния си полет се устремявам,

     от красотата на живота онемявам! 

     

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??