Jul 31, 2012, 11:58 AM

* * * 

  Poetry
420 0 0

                   Звезди

     Звездите ярки като лъч греят,

     птичи песни се пеят,

     децата щастливи се смеят,

     те под купола на радостта живеят,

     дъха на безгрижието сътворяват, 

     благословени от съдбата си остават,

     аз към духовния си полет се устремявам,

     от красотата на живота онемявам! 

     

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??