4 апр. 2014 г., 07:53

* * * 

  Поэзия » Любовная
499 0 5

ЛЯТНО МОМИЧЕ

Аз съм твоето лятно момиче,
Ти си моето лятно момче.
С нежна обич аз те привличам.
Ти привличаш със силни ръце.
Топла плът и копринена кожа
ще застеля под звездно небе.
Малко кътче за теб - за отмора,
посред бурното нощем море.
Само сипвай във вените вино -
нощно пиво в дома пъстроцвет.
Подлуди ме - да бъда щастлива,
не на седмото - на осмото небе.
Щом усетиш звънът на звездите,
от сълзата - зараждащ се ден.
Губиш ме. Подлудявам, отричам
да си моето звездно момче.
Няма страст устояла с години.
За любов безконечна не зная игра.
Няма как да обичаш на зима
тази луда и лятна жена.

31.03.2014г.

© Нева Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??