15 апр. 2019 г., 21:34  

in memoriam 

  Поэзия » Другая
522 3 6

Сянка от спомен

в душите възлиза.

Стихва в сърцата.

Бие камбана наблизо.

 

Пръст при пръстта,

прах при прахта…

Жива, потича водата,

за да разцъфне

 

в смъртта тишината.

 

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??