Apr 15, 2019, 9:34 PM  

in memoriam 

  Poetry » Other
527 3 6

Сянка от спомен

в душите възлиза.

Стихва в сърцата.

Бие камбана наблизо.

 

Пръст при пръстта,

прах при прахта…

Жива, потича водата,

за да разцъфне

 

в смъртта тишината.

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??