26 сент. 2009 г., 21:35

* * * 

  Поэзия
468 0 1

Очите, черни като небе,

вали от тях порой.

Сърцето, гаснещо по тебе,

стои сам отново той.

 

Преливат буйните реки,

умира една душа.

Отново започва да боли,

пропада тя отново в пропастта.

 

Можеше да вземе друго решение,

можеше да не е така.

Изпаднали пак в неловко положение

и двамата задават си въпросa - докога.

 

Стой отново сам на ръба,

плаче и ненавижда тя света.

Измамна надежда някой да я докосне по гърба,

мами я и я тика към края.

 

А той настъпва и навлиза в бездната,

там го чака само образът неин.

Легендата за нея ще бъде онази, неизвестата,

споменът в главата му остава само един - неин.

© Сириус Блек Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??