9 мая 2009 г., 09:53

*** 

  Поэзия
522 0 1

                                               

Аз знам, че боли от любовна раздяла

и болката, силна е, зная.

Умираш по малко, агония страшна

и пепел в душата ти само остава.

 

Но със сълзи няма да си върнеш любовта.

Молбите също няма да я върнат.

Вдигни глава, сълза изтрий и продължи,

светът не свършва с него, запомни.

 

Има и други мъже по света,

и един от тях ще бъде твоето спасение.

Ще гледа с любов красивите очи

и място в сърцето си за теб ще отдели!

© Звезделина Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Даже съм се обркала трябвало е тук да напиша въпроса си . Е задавам го отново?
Предложения
: ??:??