Аз знам, че боли от любовна раздяла
и болката, силна е, зная.
Умираш по малко, агония страшна
и пепел в душата ти само остава.
Но със сълзи няма да си върнеш любовта.
Молбите също няма да я върнат.
Вдигни глава, сълза изтрий и продължи,
светът не свършва с него, запомни.
Има и други мъже по света,
и един от тях ще бъде твоето спасение.
Ще гледа с любов красивите очи
и място в сърцето си за теб ще отдели!
© Звезделина Василева All rights reserved.