Не, не ме изкушавай! Аз не мога така
да избягам от всичко предишно.
Нека само отдалече протягам ръка
и сънувам света си във синьо.
Нека само мечтая във твойта ръка
как косата ми ще се заплита.
Отдалече прекрасен изглежда света.
За отблизо ме е страх да попитам.
© Янко Все права защищены
Хубаво е.