12 ene 2010, 14:03

* * * 

  Poesía » De amor
414 0 1

Не, не ме изкушавай! Аз не мога така

да избягам от всичко предишно.

Нека само отдалече протягам ръка

и сънувам света си във синьо.

 

Нека само мечтая във твойта ръка

как косата ми ще се заплита.

Отдалече прекрасен изглежда света.

За отблизо ме е страх да попитам.

© Янко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??