Jan 12, 2010, 2:03 PM

* * * 

  Poetry » Love
416 0 1

Не, не ме изкушавай! Аз не мога така

да избягам от всичко предишно.

Нека само отдалече протягам ръка

и сънувам света си във синьо.

 

Нека само мечтая във твойта ръка

как косата ми ще се заплита.

Отдалече прекрасен изглежда света.

За отблизо ме е страх да попитам.

© Янко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??