20 янв. 2007 г., 07:17

*** 

  Поэзия
477 0 1
Стига с тази мъка -
ухили се, свят!
Еуфорията щом настане
ти изглеждаш по-богат.

И чувстваш всичко
тъй истинно и близко,
цветно, даже топло,
гледаш на бедите отвисоко.

Зная, трудно се преглъща
обидата, нанесена във гняв,
но прости ми прегрешението, скъпа,
предизвикано от моя опак нрав.

© Кгйхжф Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Четох и други твои стихове - много са смислени.
    Като изпълнение - тук-там спъва.
    Поздравявам те.
Предложения
: ??:??