От днес в обятията ти ще спя,
ръцете ти около мен да са обвити,
в кошмарната забрава на съня,
от всичко лошо да сме скрити.
Ще бъдем само двама през нощта.
Ще станем миг - за друг недосегаем,
симфония, прогонена от звуците тъга,
и огън, който двама да разпалиме.
Ще стана бурна, после мека топлина,
във мен като вода ще се излива
и като тънка струйка ще трептя,
със аромата на любов ще те отпивам.
Ще стана лъч, от слънцето огрян,
ще се превърна в ритъма сърдечен,
куплет ще бъда - тихо прошептян,
ще бъда всичко - близко и далечно.
Дори да ме познаеш в утринта,
безумно твоя или много чужда,
в прегръдките ти още ако спя,
така ме остави - не ме събуждай!
© Камелия Кацарска Все права защищены
Хареса ми!