30 авг. 2011 г., 22:12

* * * 

  Поэзия
354 0 1

Животът ново изпитание пак ми изпрати,

стовари върху мен една любов.

И аз през ураган от чувства преминавам,

залитам,падам,ставам,мъча се да оцелявам.

 

Как тежко е, когато си обиден,

когато предаде те уж най-близкият  човек.

Внимаваш вече чувства да не влагаш,

посрещаш новата любов като настъпващ враг.

 

А тя така случайно те връхлита.

Добре дошла ли е сега - не пита.

© Анжела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??