Животът ново изпитание пак ми изпрати,
стовари върху мен една любов.
И аз през ураган от чувства преминавам,
залитам,падам,ставам,мъча се да оцелявам.
Как тежко е, когато си обиден,
когато предаде те уж най-близкият човек.
Внимаваш вече чувства да не влагаш,
посрещаш новата любов като настъпващ враг.
А тя така случайно те връхлита.
Добре дошла ли е сега - не пита.
© Анжела All rights reserved.