10 мар. 2023 г., 21:02

* * * 

  Поэзия » Другая
247 2 4

 

Да те приема с всяко твое Аз

и пряко всяка своя съпротива.

Да видя във очите ти компас.

Да бъда смела, вярваща и силна. 

Да ти се доверя като дете.

Ръката ти протегната да хвана.

И Времето докато оплете 

съдбата ни в едно - сълза да стана.

Да се търкулна в сухата земя

и там да скрия болката си тиха.

След всеки свой въпрос 

ще чуваш: ДА!

Така че премисли какво ще питаш... 

 

Павлина Соколова

© Павлина Соколова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??