13 дек. 2011 г., 20:22

*** 

  Поэзия » Любовная
441 0 0

Не искам да поглеждам

очите ти

и погледа си свеждам.

Препълнени с лъжите ми,

а празни ми изглеждат.

Сълзите ти от обич ли са

не разбрах,

изглеждат ангажиращи

и ме е страх.

Ръцете - даваш ми закрила?

Топлина ли?

Заключи ме в окови,

не разбра ли?

И мога да говоря още как

се промени, кога,

но няма смисъл от това.

Плачи, тъгувай, мрази ме,

забрави ако желаеш...

Безразлично ми е - знаеш.

Аз избрах.

 

 

© Силвия Върбановска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??