11 февр. 2010 г., 16:01

* * * 

  Поэзия » Другая
532 0 1

unfulfilled

 

Време е да те оставя

да си отидеш от мойто настояще,

 

да тръгна по пътя си

без твоя нежен благ поглед.

 

Време е да се потърся

в нечии други светли очи, където

 

да се видя красива

цяла и завършена и...

 

Време е да затворя

вратата на спомена отвън и

 

да позволя на бъдещето

да влезе и да лекува.

 

Казват, в мен е била

грешката. Може и така да е.

 

Сърцето ми - дива птица -

се съпротивляваше, изискваше...

 

... стига съм го обвинявала,

то - сърцето - си остана диво,

 

ти така и не разбра -

трябва време, за да опитомиш.

 

Ето пак - какво правя -

премислям, анализирам, търся...

 

Време е да те оставя

да си отидеш от мойто настояще.

 

Че в него вече нищо ново -

спомени, желания, страхове!

 

Ако само

знаех как...!

знаех как...!

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • има грешка в стихотворението накрая - Ако само знаех как...! е на един ред, без второто "знаех как...!"
Предложения
: ??:??