unfulfilled
Време е да те оставя
да си отидеш от мойто настояще,
да тръгна по пътя си
без твоя нежен благ поглед.
Време е да се потърся
в нечии други светли очи, където
да се видя красива
цяла и завършена и...
Време е да затворя
вратата на спомена отвън и
да позволя на бъдещето
да влезе и да лекува.
Казват, в мен е била
грешката. Може и така да е.
Сърцето ми - дива птица -
се съпротивляваше, изискваше...
... стига съм го обвинявала,
то - сърцето - си остана диво,
ти така и не разбра -
трябва време, за да опитомиш.
Ето пак - какво правя -
премислям, анализирам, търся...
Време е да те оставя
да си отидеш от мойто настояще.
Че в него вече нищо ново -
спомени, желания, страхове!
Ако само
знаех как...!знаех как...!
© Елена All rights reserved.