заслушвам се в шепота на листата
ленени усмивки между тях заспиват
топло е и тихо
между техните представи
за вселената във граховото зърно
в зениците заспали се раздвижват
оранжевите светове на рая
дали безгрешни са били
усмивките стаени
или в сатенени завивки са грешали
© Жасмина Все права защищены