Mar 24, 2009, 5:40 PM

  Poetry » Other
327 0 2

заслушвам се в шепота на листата

ленени усмивки между тях заспиват

топло е и тихо

между техните представи

за вселената във граховото зърно

 

в зениците заспали се раздвижват

оранжевите светове на рая

дали безгрешни са били

усмивките стаени

или в сатенени завивки са грешали

© Жасмина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??