24.03.2009 г., 17:40 ч.

  Поезия » Друга
301 0 2

заслушвам се в шепота на листата

ленени усмивки между тях заспиват

топло е и тихо

между техните представи

за вселената във граховото зърно

 

в зениците заспали се раздвижват

оранжевите светове на рая

дали безгрешни са били

усмивките стаени

или в сатенени завивки са грешали

© Жасмина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??