3 июн. 2018 г., 08:07

* * * 

  Поэзия » Восточные формы
609 0 0

85

Известно е, че в Райската градина

създал е Бог от кал и пръст двамина,

но е загадка как от тях се нароили

милиони, а не някаква дружина.

21. 03. 2018 г.

Русе

 

86

В тази дълго страдала държава

точно нищо без рушвет не става.

До звания, до пост и уважение

достига този, който много кинти дава.

26. 03. 2018 г.

Русе

 

87

Въртиш се в кръг година след година.

Обърнеш се назад – животът минал!

Младост, дом, жена, деца и внуци,

после на портата – човекът се поминал.

© Румен Ченков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??