85
Известно е, че в Райската градина
създал е Бог от кал и пръст двамина,
но е загадка как от тях се нароили
милиони, а не някаква дружина.
21. 03. 2018 г.
Русе
86
В тази дълго страдала държава
точно нищо без рушвет не става.
До звания, до пост и уважение
достига този, който много кинти дава.
26. 03. 2018 г.
Русе
87
Въртиш се в кръг година след година.
Обърнеш се назад – животът минал!
Младост, дом, жена, деца и внуци,
после на портата – човекът се поминал.
© Румен Ченков All rights reserved.