Денят е твой, плахо ще пристъпя,
с букет цветя, усмивка, реверанс,
ръка ще ти целуна и ще кажа:
От сърце обичал съм те аз.
Сълза от благодарност ще отроня
за чувствата, за твойта доброта,
за дните ти отдадени на мене,
на мен и нашите деца.
Денят е твой, знам, ще се усмихнеш
ще ме погалиш със ръка,
ще прошепнеш: Денят да е за двама.
И ще заключим външната врата.
С. П.
© Стойчо Пеев Все права защищены