8 июл. 2021 г., 09:56  

Косата - назад! 

  Поэзия
244 3 13

Засричах си живота отначало,

огледах всяка буквица и ред.

С наивитет,  отдадена изцяло,

преполових финалния куплет.

 

Уж бодри малки букви се строиха,

но главните пропуснала съм май.

Неверни точки се засуетиха

на фразите ми да поставят край.

 

Пресякох радостта им подранила.

Ще сричам, докато усещам дъх.

Косата още не е подравнила

мечтата ми по мамещия връх.

 

 

 

© СК Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??