30 июн. 2011 г., 22:24

* * * 

  Поэзия » Любовная
619 0 0

Стъпките ти тихи
прорязаха нощта,
а аз, все още будна,
стоях, чакайки дъжда.
Стори ми се вечност,
помислих „цял живот”.
Силуетът ти,  изтъкан от светлина,
и капка, после друга,
стовари се дъжда.
Върху плещите ни издъхващи,
чакали в студа.

© Александра Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??