Помниш ли как се къпех в очите ти.
Като есенни листа се отронват годините.
Само вятърът от време на време
ми нашепва името ти.
Потъваме в забрава.
А някога изгаряхме един за друг.
Сега само пепелта е останала в студената земя.
Мечтите ни се разтвориха във въздуха.
Отнесе ги северното течение.
Потъваме в забрава,
но пък е по-безопасно.
Останаха само,
Красивите
Спомени.
© Ивелина Павлова Все права защищены