17.03.2017 г., 20:14 ч.

:) 

  Поезия » Свободен стих
628 1 3

Помниш ли как се къпех в очите ти.

Като есенни листа се отронват годините.

Само вятърът от време на време

 ми нашепва името ти.

Потъваме в забрава.

А някога изгаряхме един за друг.

Сега само пепелта е останала в студената земя.

Мечтите ни се разтвориха във въздуха.

Отнесе ги северното течение.

Потъваме в забрава,

но пък е по-безопасно.

Останаха само,

Красивите

Спомени.

© Ивелина Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??