14 мар. 2020 г., 08:37

А още колко има да ни газят 

  Поэзия
829 0 3

Мутации, реформи до безкрай –

глобално изменени сме, докрай.

Панически разстроено живеем,

да плачем ли или пък да се смеем?!

 

И вируси с корони или без -

то всичко заприлича на петмез.

Сега и извънредно положение,

че всеки е извършил провинение.

 

Нима светът е нявга бил различен,

по-справедлив и честен, не двуличен?!

О, моля ви се, ние сме такива,

да тъпчат ни, най-много ни отива!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??