25 апр. 2006 г., 20:18

А със теб не бях... 

  Поэзия
1061 0 4
До тебе бях,
а със теб не бях.
Твоя бях,
но и чужда бях.
Вярна бях,
но продажна бях.
Ангел бях,
но и дявол бях.
С теб живях
и без теб живях.
Черно бях,
но и бяло бях.
С много бях,
но сама живях.
А обичам те
и чак сега разбрах...

© Пандора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??