25.04.2006 г., 20:18 ч.

А със теб не бях... 

  Поезия
1051 0 4
До тебе бях,
а със теб не бях.
Твоя бях,
но и чужда бях.
Вярна бях,
но продажна бях.
Ангел бях,
но и дявол бях.
С теб живях
и без теб живях.
Черно бях,
но и бяло бях.
С много бях,
но сама живях.
А обичам те
и чак сега разбрах...

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??