24 февр. 2017 г., 01:27

Акапела 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
517 0 7

Акапела...

 

Любовта ти затваря тази рана

и след всичко лошо

в нея винаги се отразява доброто.

Тогава нещо от теб

обажда се в мен

и ме прави щастлива,

чувства ме удовлетворена

като докоснатите с обич

и вдъхновение клавиши

на пианото...вечно пеещи...

 

Любовта ти променя погледа ми

като лъч светлина и усмихва ме...

А когато се уморявам да пея

тона ми дава да продължа...

Дори и от смъртта връща ме

към живота, преминавайки

през всяка буря, всеки ураган...

и ако готова съм да се откажа

тогава нещо твое обажда се в мен...

и да пропадна не ми позволява

в гробниците на възвишението...

но показва ми пътя към небесата...,

където дъното на живота

подава ми ръце, за да потъна на високо...

 

Веднъж припомни ми как като дете

избягах от града и се спрях

там където имах миговете

в една красива градина

и въпреки, че бях в самия рай,

това за нищо не послужи,

защото по всяко време

бях на едно и също място,

под една и съща кожа и душа

на тяхната церемония...

 

Любовта ти затваря тази рана

и след всичко лошо

в нея винаги се отразява доброто.

Тогава нещо от теб

обажда се в мен

и ме прави щастлива,

чувства ме удовлетворена

като докоснатите с обич

и вдъхновение клавиши

на пианото...вечно пеещи...


 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ви, приятели сърдечно!
  • Всеки би ти завидял за тази любов! Радвам се, че я имаш! Че я пазиш, че я крепиш! Оценяваш какво имаш... Колко хубаво
  • Харесва ми, браво!
  • Благодаря ви, прекрасни хора и творци...Трогвате ме...
    Вдъхновение, усмивки, смях, любов! Поздрави и прегръдки!
  • Толкова любов, нежност и красота има в творбите ти, Лили, че винаги ми става някак леко и уютно, когато ги чета! Поздрави и съхрани това, което носиш в себе си!
  • Красота твориш Лили!
  • Нека любовта му винаги бъде с теб, да бъдеш все така щастлива.Поздрав за всеотдайния стих!!!
Предложения
: ??:??