26 нояб. 2007 г., 12:27

Ако бях... 

  Поэзия » Любовная
906 0 8

Ако бях снежинка,
бих се разтопил
в дланта ти.
Бих се слял
със топлината ти.

Ако бях снежинка,
бих желал
да я видиш
на прозореца,
да й се порадваш
и да я запомниш
със усмивка.

Ако бях снежинка,
бих желал
ти да си облакът,
от който
нежните снежинки
се извайват
и разтапят се
във спомена.

26.11.2007

© Момчил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??