5 янв. 2010 г., 16:19  

Кристалните обувки 

  Поэзия » Другая
1046 0 1

Ако дори една калинка  стъпчеш, Пепеляшке,

бързаща  в омарата на розите, в надипления здрач,

за среща с най-мечтания, ако дори една

калинка стъпчеш, знай -

градината и аз, и вятърът ще се разплачем.

 

Ще се разплачем, дори ако една

калинка сутрин в пръстите  ти  кацне,

но отпъдиш  я с пианото,

ще плачем, знай -

градината, нощта и вятърът, и аз …

© ВЕСЕЛИНА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??