5.01.2010 г., 16:19 ч.  

Кристалните обувки 

  Поезия » Друга
1047 0 1

Ако дори една калинка  стъпчеш, Пепеляшке,

бързаща  в омарата на розите, в надипления здрач,

за среща с най-мечтания, ако дори една

калинка стъпчеш, знай -

градината и аз, и вятърът ще се разплачем.

 

Ще се разплачем, дори ако една

калинка сутрин в пръстите  ти  кацне,

но отпъдиш  я с пианото,

ще плачем, знай -

градината, нощта и вятърът, и аз …

© ВЕСЕЛИНА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??