Jan 5, 2010, 4:19 PM  

Кристалните обувки 

  Poetry » Other
1045 0 1

Ако дори една калинка  стъпчеш, Пепеляшке,

бързаща  в омарата на розите, в надипления здрач,

за среща с най-мечтания, ако дори една

калинка стъпчеш, знай -

градината и аз, и вятърът ще се разплачем.

 

Ще се разплачем, дори ако една

калинка сутрин в пръстите  ти  кацне,

но отпъдиш  я с пианото,

ще плачем, знай -

градината, нощта и вятърът, и аз …

© ВЕСЕЛИНА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??