Ако е писано отново ще се срещнем
по пътищата прашни на живота,
когато вече сме открили себе си
Възкръснали от своята Голгота
Когато вече други сме-различни
По-мъдри, по-човечни, по- добри...
Загърбили оковите на миналото
Простили непростимото дори
Тогава ще започнем от начало
Ще пишем ново бъдеще със теб
С надежди нови и отново заедно
Ако е писано. Дано да е!
© Росица Георгиева Все права защищены