17 февр. 2007 г., 12:57

АКО МОЖЕХ 

  Поэзия » Любовная
1483 0 16

Ако можех сега да те върна за миг

 и с надежда в очите  любов да извая.

Да въздъхвам след ласките в твойте коси

и да тъна в небето от страстна омая.

Ако можех да бъда за тебе една,

да отпивам на глътки от тази надежда.

Да  рисувам по тебе неземни слова,

от които в едно да ни слива копнежа.

Ако можех да върна минута назад,

бих ти казала как те до болка обичам.

И да спра във безвремие тоз кръговрат,

за да мога със шепот пак думи да сричам.

Ето днес за душата си зидам стени,

разпилявам се щом любовта ни умира.

С мисълта,че за всичко сме грешни били,

но единствено само... сърцето разбира.

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??