Дали, да се плашим
от тази зараза?
Не! Ако мъничко
свием си ,,аза"
Нека не бъдем
глухи и слепи,
да не харчиме суми,
за мними успехи!
Природата дава,
а ние крадем,
баланса се губи
боклуци ядем!
Зараза се шири,
уроци ни дава,
но не от всеки
,,отличник" се става!
© Дияна Все права защищены