17.03.2020 г., 20:28 ч.

Ако мъничко свием си ,,аза" 

  Поезия » Гражданска
626 0 3

Дали, да се плашим

от тази зараза?

Не! Ако мъничко

свием си ,,аза"

Нека не бъдем

глухи  и слепи,

да не харчиме суми,

за мними успехи!

Природата дава,

а ние  крадем,

баланса се губи

боклуци  ядем!

Зараза се шири,

уроци ни дава,

но не от всеки

,,отличник" се става!

 

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??