Mar 17, 2020, 8:28 PM

Ако мъничко свием си ,,аза" 

  Poetry » Civilian
632 0 3

Дали, да се плашим

от тази зараза?

Не! Ако мъничко

свием си ,,аза"

Нека не бъдем

глухи  и слепи,

да не харчиме суми,

за мними успехи!

Природата дава,

а ние  крадем,

баланса се губи

боклуци  ядем!

Зараза се шири,

уроци ни дава,

но не от всеки

,,отличник" се става!

 

© Дияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??