5 сент. 2009 г., 14:09

Ако някога... 

  Поэзия
1092 0 8

***
И сянката, която ме прегръща,
понякога е виждала дъга...
В тъмата си сълзата си преглъщам,
закотвена във вечна самота...

 

Ненужно почернелите ми думи
пристъпват като смъртник пред смъртта...
Не искам да ги сменям с други!
Защото ги родих като Душа!

 

Ако някога пробягам самотата
и стигна до водата без солта...
Не искам да забравя времената
на парещия пясък от брега!

© Арлина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??