28 июн. 2019 г., 10:29

Ако някога има "след теб" 

  Поэзия » Любовная
638 4 0

Само няколко думи ми стигат, 

като изстрели право в сърцето, 

за да знам, че ако ти си изстинала  

аз студен ще потроша ръцете си. 

И тогава, преди да си ида, 

щом ще бъдеш за мене невидима, 

аз със сол ще посипя очите си. 

Нека сляп да издъхна завинаги! 

Само няколко думи ме топлят. 

Тези истински, клетвени твои! 

Ще му кажа на Господ Не моля, 

щом след теб идва мъртъв покоя ми.... 

 

Стихопат.

© Данаил Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??