28 янв. 2018 г., 19:13

Ами аз? 

  Поэзия » Оды и поэмы
679 1 0

Вятърът гали косата ми,
и кожата ми изстива. 
Небето започва да плаче,
и дъждат мокри цялото ми тяло.
Не усещам тялото си,
защото вече е студено.
Сълзите ми започват капят ,
по лицето,а сърцето ми да ме боли.
Но,не мен не ме интересува това.
Интересува ме само твоята болка.
Затова забравям за себе си ,
и се пресягам да те хвана.
А мен кой ще ме спаси ?

© Ива Гачкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??